Wintersport Frankrijk

Wintersport FrankrijkLa Norma in de winter

The place to be deze winter is het sfeervolle wintersport dorp La Norma! Dit zeer gezellige wintersport dorp is geschikt voor iedereen die van wintersport houdt. De sneeuwfreak, de wandelaar, de gezinnen, de apres ski de natuurliefhebber, de vrijgezel Kortom iedereen zal het in Lanorma naar zijn zin hebben.

Wintersport Frankrijk


Wintersport FrankrijkHet wintersport dorp La Norma

Het centrum van Lanorma is autoloos en wordt gekenmerkt door kleine straatjes met diverse winkels, restaurants en barretjes. Het wintersport dorp is omringd door veel bomen en heeft een geweldig uitzicht over het Vanoise massief.

Wintersport FrankrijkLigging La Norma

De meeste houten chalets en appartementen liggen direct naast de pistes of direct achter het dorpscentrum, je hoeft dus niet met de auto of bus naar de ski liften toe. Sterker nog, je kunt zelfs bij voldoende sneeuw vanaf je voordeur zo de sneeuw in (jumpen)!


Wintersport FrankrijkHet dorpsplein

Lanorma heeft een klein, maar zeer gezellig dorpsplein. Alle kleine straatjes leiden naar dit gemoedelijke en overzichtelijke dorpscentrum waar alle actie te beleven is.


Wintersport FrankrijkActiviteiten

In het centrum en aan de voet van de ski piste ligt Babbalou's, een kroeg met Nederlandse eigenaar, waar alle gasten heerlijk kunnen nagenieten van een intensief dagje in de sneeuw. Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd zoals moonlight skiing, hondenslee-tochten en snow soccer. Kortom La Norma is een plek voor heerlijke wintersport vakantie !